www.fewin.com Forum Index www.fewin.com
Anything related to Fewin.com activities
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

I have a problem

 
Post new topic   Reply to topic    www.fewin.com Forum Index -> Sony
View previous topic :: View next topic  
Author Message
shakti



Joined: 19 Jun 2004
Posts: 1

PostPosted: Sat Jun 19, 2004 12:12 am    Post subject: I have a problem Reply with quote

I have a problem and i want to ask u if u know how to help me...my sony camera has E:61:00 and i want to repair it...
HELP!!!!!!!!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Derek



Joined: 03 Apr 2004
Posts: 9

PostPosted: Tue Jun 22, 2004 6:28 pm    Post subject: Reply with quote

Did you try doing what I suggested on the web page?
Back to top
View user's profile Send private message
Matu
Guest





PostPosted: Wed May 11, 2005 4:16 am    Post subject: Re: I have a problem Reply with quote

try this: http://www.fewin.com/sony/sony.htm it really works!!!
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.fewin.com Forum Index -> Sony All times are GMT + 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group